Boka tid 031-159480

Om oss

Ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.


Vi är en familjeägd tandvårdsklinik som värderar personlig kontakt, transparens och patientens bekvämlighet. Ditt välbefinnande är vår högsta prioritet.

Det som skiljer oss från mängden är att vi strävar efter att alla ska känna sig lika bekväma hos tandläkaren som på vilken annan plats som helst. Vi vill ge dig möjligheten att slappna av och få den optimala tandvård som du förtjänar. Vi anstränger oss för att uppnå en transparent och öppen dialog med dig om din munhälsa för att vi sedan tillsammans ska komma överens om en bra behandling som passar dig.

Hos oss får du alltid en klar bild över vad som sker och händer, du kan alltså vara trygg att du som patient är väl informerad om nästa steg i behandlingen.

Oss + Dig = Vi

Namnet ViDENTA är en kombination av de två latinska orden vitalis och dentalis som tillsammans betyder ungefär "Tändernas liv". Samtidigt ligger fokuset på "Vi", något som genomsyrar hela vårt varumärke där Vi alltid inluderar Oss som tandvårdsklinik och Dig som patient, att Vi kommunicerar med varandra, att Vi känner oss trygga och att Vi har trevligt tillsammans!